Sunday 8 March 2009

Καλομοιρα VS Perez Hilton

Sunday 8 March 2009

Ένα κάλο πήγε να κάνει η καημένη και την κριτικάρανε μέχρι και οι bloggers από το υπερπέραν. Αυτός τώρα που άκουσέ την Καλόμοιρα, πως την ανακάλυψε και ασχολήθηκε και μαζί της εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Φυσικά όσο σκληρή κριτική και να έκανε το παιδι, μια τέτοια κίνησή μπορεί να θεωρηθεί και κολακευτική για την Καλμοιρα μιας και αυτος θεωρειται απο τους καλυτερους η μαλλον να πω απο τους πιο γνωστους bloggers που γράφουν/κατακρίνουν τους διάσημους.

Αυτός βασικά, βλέπει και ακούει κουτσομπολιά και αργότερα κάνει το ‘τόσο’ ‘τοοοοοοοσο’ και το δημοσιεύει. Ένα πράμα σας το Panel της Λαμπιρη άλλα σε αυτή την περίπτωσή αυτός πουλά. Γιατί οι διάσημοι των τρέμουν δεν μπορώ να καταλάβω, και σιγά ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που θα γράψει για εκείνους. Αλλά και συ ρε φίλε, που πας ξυπόλητος στα αγκάθια. Την Καλόμοιρα βρήκες να θάψεις? Το Καλομοιρακι μας, το κορίτσι τις διπλανής πόρτας? (Λέμε τώρα).

Προσωπικά, η Καλόμοιρα μου άρεσε, όχι για τη φωνή της (την ποια της? – Θα έλεγε κάποιος), άλλα για την σκηνική της παρουσία, την τσαχπινιά της, το νάζι της. Επίσης οφείλω να της παραδεχτώ ότι χορεύει μια χαρά, έχει αυτό αμερικάνικο στοιχείο πως να το κάνουμε

Στην περίπτωσή αυτή λοιπόν, γινόμαστε πατριώτες και στηρίζουμε Καλόμοιρα αν και μπορεί και να το χαίρεται η ίδια. Η διαφήμισή παραμένει διαφήμισή, ητε καλή ητε κακή.

Καλόμοιρα, συνέχισε να εκτελείς τραγούδια (ναι μπορείτε να το πάρετε και με τις δυο έννοιές το εκτελώ) και Perez πήγαινέ κουρέφτου, Καλμοιρα μία είναι, bloggers αρκετοί!

0 comments:

Post a Comment