Wednesday 6 May 2009

RE-post

Wednesday 6 May 2009
Λοιπόν, στη Λεμεσό υπάρχει ισως ένα από τα μεγαλύτερά showrooms στο κόσμο. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας επειδή πολύ άπλα δεν είναι καταγεγραμμένο ως ένα. Στου Λεμεσιανους είναι ευρέως πιο γνωστό ως «Η Παραλιακή». Αυτό το showroom ξεκίνα απο το παλιό κάστρο και τελειώνει στην επαναστροφή της Αμαθούντας, και για όσου δεν ξερετε τις τοποθεσίες, εννοώ από την μια άκρη της παραλιακής ως την άλλη.

Σε αυτο λοιπόν το showroom, εκθέτονται όλα τα μοντέλα αυτοκίνητων! Μπορεί κάνεις να δει το καινούργιο BMW X6 (το διαθέτουμε σε άσπρο, μαύρο..), όπως επίσης την κόκκινη μας Ferrari η οποία δεν προχωρά παραπάνω που 40 Km την ώρα ούτως ώστε να την δουν όλοι όταν πέρνα. Οι ποικιλία λοιπόν ευρύνεται και σε Mercendes, Lexus, και όλα τα πολυτελή αυτοκίνητά. Φυσικά ως το μεγαλύτερο showroom του κόσμου δεν θα είχαμε μονο πολυτελές αυτοκίνητά, στόχος του showroom αυτού είναι να αποτανθεί σε όλο τον κόσμο, όχι μονο σε αυτούς που μπορούν να πιάσουν δάνειο για να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Το Showroom όπως έλεγα, έχει και Beatle και Yaris και ότι άλλο θελετε. Φυσικά στη σειρά Beatle και Yaris ήμαστε πρωτοπόροι γιατί τα έχουμε σε όλα τα πιθανά χρώματά, σε ότι παραλλαγή μπορείς να σκεφτείς, με Rims νικελλενα, με φτερά, χωρίς φτερά, με leather καθίσματά, με ενισχυμένο ραδιοφωνικό σύστημά Όλα σας λέω! Το επίκεντρο όμως του showroom όμως οπού μπορεί κάνεις να αποταθεί για έτσι πιο μαζική ποικιλία τοτε μπορεί να παρκάρει στους ειδικούς μας χώρους και να θαυμάσει τα αυτοκίνητά μας. Αυτοί οι χώροι λεγόμενοι ως: Parking του εναερίου, απέναντι που το Σεστο η και στο καλοκαιρινό μας spot, μέσα στο Parking του Breeze!


Αυτό λοιπόν το showroom, λειτουργεί 24/7 και σας περιμένει!

11 comments:

dokisisofi said...

άκουσα επίσης ότι κάτι ξανθές παραδίδουν μαθήματα παρκαρίσματος και πισινών! Αληθεύει;

Castiel said...

ooo, pws pu dame esi? en to perimena katholou:P oso apo parkarismata (idika paralili stathmeusi) kai pisines exoume tis kaliteres! toso sxolastikes pu theloun misi wra na parkoun ena yaris se xoro gia traxtor

ruth_less said...

Σε όσους ανήκουν στο fun club σου κάνετε ειδικές (φιλικές) τιμές; Για να έχουμε υπόψιν δηλαδή ποιά θα είναι τα ωφελήματα των επισκέψεων μας!

:)

Castiel said...

xaxa, enas kafes en siuros... pu jiame k pera tha diksei:P

dokisisofi said...

Το Σέστο τί είναι;

Castiel said...

to zoo tis leukosias (leukosiatisa p ise enne?)

Marl3n said...

Ama! Parolauta epe8imisa ti Lemeso mou!

Castiel said...

stathera k ametaklita! vasaniese k si agglies??:P

Marl3n said...

Yap, an kai i wouldn't exactly call it a tortured life :P

ρίτσα said...

xa xa έσιεις δίκιο :)

Castiel said...

to thema eni na kleme jie na paraponioumaste lio gia na mas kalokratoun oi gonois:P

Post a Comment