Thursday 7 May 2009

RE-POST 2

Thursday 7 May 2009


Ώρα καλή σας χωρκανοι!

τι είναι όλο αυτό με την Αίγια φούξια? Δηλαδή ούτε με το πάρα πέντε δεν γινόταν έτσι, καλά ψέμα, παρόμοιά κατάστασή ήταν, άλλα σίγουρα με κυπριακή σειρά, είναι πρωτόγνωρο. Δηλαδή το να μου τηλεφωνεί μια φίλη (φανατική φυσικά) και η πρώτη κουβέντα να είναι «Αου ρε Βατζιελλη, εννα μου τα φκαλις ρεεεε», ε τότε τι να κάνεις, απαντάς και εσύ στη γλώσσα της Αίγιας. Το γεια σου και το hello (για τους πιο αγγλομαθείς) άλλαξε σε σσιερετουμεν και σε ώρα καλή σας χωρκανοί.. κοίτα κάλο δεν λέω, οι ρίζες κάλο είναι να μην ξεχνιούνται άλλα αυτό παραπάρει, και όχι πως δεν μου αρέσει, άλλα είναι κολλητικό, και ξαφνικά να σου να λες και συ τις κλασσικές ατάκες τις σειράς..

Τελοσπαντων, τώρα έρχεται σαββατοκύριακο, θα ηρεμήσουμε για λίγο και μέχρι γίνει aired το επόμενο επεισόδιο και να θυμηθούμε ξανά τις ρίζες μας έχουμε καιρό!


Ou gristos!!

Wednesday 6 May 2009

RE-post

Wednesday 6 May 2009
Λοιπόν, στη Λεμεσό υπάρχει ισως ένα από τα μεγαλύτερά showrooms στο κόσμο. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας επειδή πολύ άπλα δεν είναι καταγεγραμμένο ως ένα. Στου Λεμεσιανους είναι ευρέως πιο γνωστό ως «Η Παραλιακή». Αυτό το showroom ξεκίνα απο το παλιό κάστρο και τελειώνει στην επαναστροφή της Αμαθούντας, και για όσου δεν ξερετε τις τοποθεσίες, εννοώ από την μια άκρη της παραλιακής ως την άλλη.

Σε αυτο λοιπόν το showroom, εκθέτονται όλα τα μοντέλα αυτοκίνητων! Μπορεί κάνεις να δει το καινούργιο BMW X6 (το διαθέτουμε σε άσπρο, μαύρο..), όπως επίσης την κόκκινη μας Ferrari η οποία δεν προχωρά παραπάνω που 40 Km την ώρα ούτως ώστε να την δουν όλοι όταν πέρνα. Οι ποικιλία λοιπόν ευρύνεται και σε Mercendes, Lexus, και όλα τα πολυτελή αυτοκίνητά. Φυσικά ως το μεγαλύτερο showroom του κόσμου δεν θα είχαμε μονο πολυτελές αυτοκίνητά, στόχος του showroom αυτού είναι να αποτανθεί σε όλο τον κόσμο, όχι μονο σε αυτούς που μπορούν να πιάσουν δάνειο για να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Το Showroom όπως έλεγα, έχει και Beatle και Yaris και ότι άλλο θελετε. Φυσικά στη σειρά Beatle και Yaris ήμαστε πρωτοπόροι γιατί τα έχουμε σε όλα τα πιθανά χρώματά, σε ότι παραλλαγή μπορείς να σκεφτείς, με Rims νικελλενα, με φτερά, χωρίς φτερά, με leather καθίσματά, με ενισχυμένο ραδιοφωνικό σύστημά Όλα σας λέω! Το επίκεντρο όμως του showroom όμως οπού μπορεί κάνεις να αποταθεί για έτσι πιο μαζική ποικιλία τοτε μπορεί να παρκάρει στους ειδικούς μας χώρους και να θαυμάσει τα αυτοκίνητά μας. Αυτοί οι χώροι λεγόμενοι ως: Parking του εναερίου, απέναντι που το Σεστο η και στο καλοκαιρινό μας spot, μέσα στο Parking του Breeze!


Αυτό λοιπόν το showroom, λειτουργεί 24/7 και σας περιμένει!

Η πρώτη πρόβα του Σάκη Ρουβά στη Eurovision



Η πρώτη πρόβα του Σάκη Ρουβά στη Eurovision!

Φίλε Σάκη το κάλο που σου θέλω να τους το πάρεις! Σήμερα στις 10:30 τα πρωί ο Σάκης Ρούβας έκανε την πρώτη πρόβα του αφήνοντάς στην απ’έξω όμως πολλά από όσα σκοπεύει να παρουσιάσει στον τελικό. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές άλλα όχι τόσο που να πιστέψουν πως θα κερδίσουμε. Ελπίζουμε πως αυτά που αφήνει για το τέλος ο Σάκης, να αξίζουν τον κόπο και την όλη μυστικότητά περί αυτού

Το σκηνικό είναι μία κατασκευή που θυμίζει διάδρομο/βάθρο οπού ο Σάκης μαζί με 2 χορεύτριες και 2 χορευτές κάνει τα τεχνάσματα του.

Κάλος ώστε να το πάρει η πάλι θα μας μείνει ο καημός?

P.S. Η πτώση του στην πρόβα είναι όλα τα λεφτά:P

Monday 4 May 2009

Apple iPhone VS Meizu M8

Monday 4 May 2009


Βρήκε επιτέλους ανταγωνιστή το iPhone? Καιρός ήταν να χτυπηθεί το μονοπώλιο τις apple μιας και για να αποκτήσει κάνεις το iPhone πρέπει να κάνει συμβόλαιο άσε που είναι για να δουλεύει μόνο για μια τηλεφωνική εταιρία σε κάθε χώρα. Οι Κινέζοι πλασάρουν το νέο κινητό το οποίο φένεται θα πωληθεί τρελά μιας και είναι ακριβώς το ίδιο με το τηλέφωνο τις apple, εσωτερικά και εξωτερικά, και σε πολύ καλύτερή τιμή.

Για όσους λοιπόν ονειρεύονταν ένα iPhone και για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να το έχουν, η λύση έφτασε, το Meizu M8 είναι πραγματικότητά.