Monday 23 March 2009

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Ft. Πάνος Μουζουράκης - Έλα

Monday 23 March 2009

Νέο χιτάκι από την Ελεονόρα Ζουγανέλη σε συνεργασία με Πάνο Μουζουράκη. 'Ενα κομμάτι το οποίο όταν ακούστηκε για πρώτη φόρα άφησέ το στίγμα του χωρίς όμως να κάνει ιδιαίτερή επιτυχία. Το κομμάτι όμως φένεται να αρέσει όλο και πιο πολύ στο κοινό αφού παίζει ασταμάτητα πλέον σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και με το βίντεο του να προβάλλεται συνεχώς σε μουσικές εκπομπές.

Μια φρέσκια παρουσία στο προσκήνιο, με δυναμική/ροκ μουσική και στίχο ο οποίος έγινε σύνθημά από πολλούς.. ΈΛΑ λοιπόν, και βαρέθηκα να διασκεδάζω..!

Monday 16 March 2009

To Jackson or not to Jackson?? Ιδού η απορία!

Monday 16 March 2009

Καλά ότι θα γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ με τον επανερχομό του Michael Jackson δεν το περίμενα. ΟΚ, ήξερα ότι ήταν θρύλος, άλλα κι αυτός, τι προσπαθεί να κάνει τώρα? Εγώ πιστεύω μάλλον ότι ξέμεινε από χρήμα και είπε ας πάω να δώσω 10 συναυλίες, να χρεώσω 100 και 200 (και βάλε) λίρες το εισιτήριο, να βγάλω και το το προς το ζήν μου. Φυσικά που να μείνει στις 10 συναυλίες, ποιός να πάει και ποιος να μείνει στην απ’έξω, έτσι λοιπόν ο Τζάκσον είπε να βγάλει και το προς το ζην της γενιάς του 31ου αιώνα κάνοντάς 49 συναυλίες!!

Οι συναυλίες θα λάβουν μέρος όλες στο Λονδίνο, όταν εγώ θα φύγω για καλοκαιράκι.. Αμάνα μου, εθυμήθηκα το τώρα και θα με πιάσει κατάθλιψη. Ενι Γουει, εγώ διαιρούμε αυτός καλά να μιλήσει δεν μπορεί, 49 συναυλίες πως θα τις διεκπεραιώσει ‘ολόκληρος’? Εγώ φοβάμαι ότι αυτή την φορά όταν θα παρουσιάζει το ‘Thriller’ θα είναι πραγματικά ο φόβος και ο τρόμος πάνω στη σκηνή Και γιατί; επειδή μια στροφή εδώ, έφυγε η μύτη, άλλη στροφή εκεί, πάνε και τα αυτιά.. ε με τις άλλες στροφές ούτε να σκεφτώ δεν θέλω για το τι μπορεί να του φύγει... Αλλά οφείκο να ομολογήσω, πως είναι ταλαντούχος, ήταν δηλαδή, αν είναι ακόμα θα φανεί.

Έχοντας όμως προπωλήσει όλα τα εισιτήρια και για τις 49 του συναυλίες (και Μέτα μου λένε να σπουδάσω μπας και βγάλω χρήμα) ο Michael θα χρυσώσει τα παλλούτζια του.

Έναρξη συναυλιών στις 8 του Ιούλη





Πληροφορίες: http://www.michaeljackson.com/

Saturday 14 March 2009

Lemesos - The city of sun and lights

Saturday 14 March 2009
Νέες Γέφυρες

Θέα απο το Breeze

Εναέριος - Αποβάθρα

Ιστιοπλοϊκός




Αμαθούντα

St. Barbara - Λιμάνι

Friday 13 March 2009

Έλενα Παπαρίζου & Stavento ξανά μαζί!

Friday 13 March 2009

Σύμφωνα με τα Mad News η Ελενα Παπαρίζου και οι Stavento, μετά από την την σαρωτική επιτυχία του καλοκαιριού ‘Μέσα σου’, ετοιμάζουν τώρα ένα νέο κομμάτι το οποίο θα έχει πιστεύω, την ίδια επιτυχία αν όχι και μεγαλύτερή!

Η συνεργασία αυτή δεν ήταν και τόσο απροσδόκητη μιας και το βίντεο του ‘Μέσα σου’ σαρώνει με 2 περίπου εκατομμύρια views!

Η Έλενα με την έναρξή του καλοκαιριού ξεκίνα τις εμφάνισής της στο κέντρο ‘Θάλασσά’ το οποίο θα είναι σίγουρα ένα από τα hot spots της Αθήνας.

Νέα δουλεία λοιπόν από Stavento και Παπαρίζου, και αναμένουμε!

Sakis Rouvas - This is our Night - Eurovision


Το πολυαναμενόμενο βίντεο του Σάκη Ρουβα κυκλοφόρησε και This is our Night... Η συμμετοχή του Σάκη στη Εurovision κάνει αρκετούς να ελπίζουν για μια ακόμα νίκη μέτα από αυτή της Παπαρίζου το 2005.

Το βίντεο συνδυάζει άψογα σκηνικά, και πάνω απ’όλα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας. Ευκαιρία για ακόμα μια φορά να δει η Ευρώπη τις ομορφιές τις Ελλάδας.

Ο Σάκης στο βίντεο, από θέμα χορευτικών, δεν κάνει και τίποτα ιδιαίτερο άλλα μάλλον επιφυλάσσεται για το Live στο διαγωνισμό. Ο ανταγωνισμός φέτος φαίνεται να είναι μεγάλος γιαυτό ο Σάκης και η ομάδα του ετοιμάζουν αρκετά.

Πολύ καλή δουλεία, οργανωμένη, με σκηνοθεσία από Katya Tsarik.



Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.e-radio.gr/blog/

Thursday 12 March 2009

kanenas allos eksetastiki????

Thursday 12 March 2009

Ακόμα μια μέρα ξημερώνει. Ω τι χαρά… τοποθεσία? Λονδίνο. Περίοδος? Εξεταστική. Ψυχολογία? Κρατάτε με να μην πεχτω. Σημερινό πρόγραμμά? Βιβλιοθήκη μέχρι να πω αμήν. Αχ.. μετά σου λένε φοιτητικά χρονιά …. Πους…αγγλια γαμ……!

Μην του μιλάτε του παιδίου μην του μιλάτε

Λλίες τζιε πόπσε… εννα περάσουμε

Εννα περάσουμε έννε?

Tuesday 10 March 2009

Το νέο βίντεο της 'Αννα Βίσση - Στη Πυρά

Tuesday 10 March 2009

Ολόφρεσκο και λαχταριστό το νέο κλιπάκι της Άνουλας. Με μια παρουσία πρωτόγνωρη, με αμερικάνική ανάσα και φυσικά με μπόλικη Άννα

Η Άννα σε αυτό το βίντεο (Στη Πυρα) είναι πιο σέξι από ποτέ, με κορμί θεϊκό (κάνε πλαστικές να δεις κάλο!), και φυσικά πιο νέα όσο ποτέ. Έτσι προχωρά βλέπετε η ηλικία στους διάσημους. Μεγαλώνεις μέχρι να γίνεις super hot, και μέτα αν πας λίγο πιο πέρα, κανένα πρόβλημά σε ξαναμιρκένουν.

Πέρα από αυτά, η Άννα για πρώτη φορά την βλέπουμε να χορεύει ομαδικά με τις χορεύτριες πάρα μονή όπως συνήθιζε παλιότερα και σε μια παράγωγή τι να πω, να δούμε ποσά τους έκατσε! Άλλα σίγουρα θα τα βγάλουν, γιατί ως κλασσικό χαρακτηριστικό των Video Clips, οι διαφημίσεις κάνουν παρέλαση, αν και σε αυτό το βίντεο έρχονται όλες στο τέλος μαζεμένες (πάλι κάλα)

Νέα Άννα λοιπόν, νέο βίντεο, νέα δισκογραφία, νέο πρόσωπο, νέο κορμί.. ξερε τε... Φουστάνος αλα αμέρικα.

Απολαυστική Άννα με άρωμα Αμερικής. Με αγαπημένη Guest Star στο βίντεο, η Patricia Field (στυλίστρια του Sex & The City). Υπερπαραγωγή σας λέω!!

Sunday 8 March 2009

Καλομοιρα VS Perez Hilton

Sunday 8 March 2009

Ένα κάλο πήγε να κάνει η καημένη και την κριτικάρανε μέχρι και οι bloggers από το υπερπέραν. Αυτός τώρα που άκουσέ την Καλόμοιρα, πως την ανακάλυψε και ασχολήθηκε και μαζί της εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Φυσικά όσο σκληρή κριτική και να έκανε το παιδι, μια τέτοια κίνησή μπορεί να θεωρηθεί και κολακευτική για την Καλμοιρα μιας και αυτος θεωρειται απο τους καλυτερους η μαλλον να πω απο τους πιο γνωστους bloggers που γράφουν/κατακρίνουν τους διάσημους.

Αυτός βασικά, βλέπει και ακούει κουτσομπολιά και αργότερα κάνει το ‘τόσο’ ‘τοοοοοοοσο’ και το δημοσιεύει. Ένα πράμα σας το Panel της Λαμπιρη άλλα σε αυτή την περίπτωσή αυτός πουλά. Γιατί οι διάσημοι των τρέμουν δεν μπορώ να καταλάβω, και σιγά ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που θα γράψει για εκείνους. Αλλά και συ ρε φίλε, που πας ξυπόλητος στα αγκάθια. Την Καλόμοιρα βρήκες να θάψεις? Το Καλομοιρακι μας, το κορίτσι τις διπλανής πόρτας? (Λέμε τώρα).

Προσωπικά, η Καλόμοιρα μου άρεσε, όχι για τη φωνή της (την ποια της? – Θα έλεγε κάποιος), άλλα για την σκηνική της παρουσία, την τσαχπινιά της, το νάζι της. Επίσης οφείλω να της παραδεχτώ ότι χορεύει μια χαρά, έχει αυτό αμερικάνικο στοιχείο πως να το κάνουμε

Στην περίπτωσή αυτή λοιπόν, γινόμαστε πατριώτες και στηρίζουμε Καλόμοιρα αν και μπορεί και να το χαίρεται η ίδια. Η διαφήμισή παραμένει διαφήμισή, ητε καλή ητε κακή.

Καλόμοιρα, συνέχισε να εκτελείς τραγούδια (ναι μπορείτε να το πάρετε και με τις δυο έννοιές το εκτελώ) και Perez πήγαινέ κουρέφτου, Καλμοιρα μία είναι, bloggers αρκετοί!

Saturday 7 March 2009

To showroom

Saturday 7 March 2009
Λοιπόν, στη Λεμεσό υπάρχει ισως ένα από τα μεγαλύτερά showrooms στο κόσμο. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας επειδή πολύ άπλα δεν είναι καταγεγραμμένο ως ένα. Στου Λεμεσιανους είναι ευρέως πιο γνωστό ως «Η Παραλιακή». Αυτό το showroom ξεκίνα απο το παλιό κάστρο και τελειώνει στην επαναστροφή της Αμαθούντας, και για όσου δεν ξερετε τις τοποθεσίες, εννοώ από την μια άκρη της παραλιακής ως την άλλη.

Σε αυτο λοιπόν το showroom, εκθέτονται όλα τα μοντέλα αυτοκίνητων! Μπορεί κάνεις να δει το καινούργιο BMW X6 (το διαθέτουμε σε άσπρο, μαύρο..), όπως επίσης την κόκκινη μας Ferrari η οποία δεν προχωρά παραπάνω που 40 Km την ώρα ούτως ώστε να την δουν όλοι όταν πέρνα. Οι ποικιλία λοιπόν ευρύνεται και σε Mercendes, Lexus, και όλα τα πολυτελή αυτοκίνητά. Φυσικά ως το μεγαλύτερο showroom του κόσμου δεν θα είχαμε μονο πολυτελές αυτοκίνητά, στόχος του showroom αυτού είναι να αποτανθεί σε όλο τον κόσμο, όχι μονο σε αυτούς που μπορούν να πιάσουν δάνειο για να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Το Showroom όπως έλεγα, έχει και Beatle και Yaris και ότι άλλο θελετε. Φυσικά στη σειρά Beatle και Yaris ήμαστε πρωτοπόροι γιατί τα έχουμε σε όλα τα πιθανά χρώματά, σε ότι παραλλαγή μπορείς να σκεφτείς, με Rims νικελλενα, με φτερά, χωρίς φτερά, με leather καθίσματά, με ενισχυμένο ραδιοφωνικό σύστημά Όλα σας λέω! Το επίκεντρο όμως του showroom όμως οπού μπορεί κάνεις να αποταθεί για έτσι πιο μαζική ποικιλία τοτε μπορεί να παρκάρει στους ειδικούς μας χώρους και να θαυμάσει τα αυτοκίνητά μας. Αυτοί οι χώροι λεγόμενοι ως: Parking του εναερίου, απέναντι που το Σεστο η και στο καλοκαιρινό μας spot, μέσα στο Parking του Breeze!


Αυτό λοιπόν το showroom, λειτουργεί 24/7 και σας περιμένει!

αιγια φουξια που παεις?

Ώρα καλή σας χωρκανοι!

Όταν σου λένε ποτέ να μη λες ποτέ να τους ακούς! Ποιος να μου το έλεγε πως θα άρχιζα και εγω να γράφω άλλα τι να πεις?... έξαλλου δεν λένε όλοι πως η Κύπρος είναι ένα copy - paste? Σε αυτή την περιπτώσει τι να πω, είμαι το paste!

Moving on … τι είναι όλο αυτό με την Αίγια φούξια? Δηλαδή ούτε με το πάρα πέντε δεν γινόταν έτσι, καλά ψέμα, παρόμοιά κατάστασή ήταν, άλλα σίγουρα με κυπριακή σειρά, είναι πρωτόγνωρο. Δηλαδή το να μου τηλεφωνεί μια αγαπητή φίλη (φανατική φυσικά) και η πρώτη κουβέντα να είναι «Αου ρε Βατζιελλη, εννα μου τα φκαλις ρεεεε», ε τότε τι να κάνεις, απαντάς και εσύ στη γλώσσα της Αίγιας. Το γεια σου και το hello (για τους πιο αγγλομαθείς) άλλαξε σε σσιερετουμεν και σε ώρα καλή σας χωρκανοί.. κοίτα κάλο δεν λέω, οι ρίζες κάλο είναι να μην ξεχνιούνται άλλα αυτό παραπάρει, και όχι πως δεν μου αρέσει, άλλα είναι κολλητικό, και ξαφνικά να σου να λες και συ τις κλασσικές ατάκες τις σειράς..

Τελοσπαντων, τώρα έρχεται σαββατοκύριακο, θα ηρεμήσουμε για λίγο και μέχρι γίνει aired το επόμενο επεισόδιο και να θυμηθούμε ξανά τις ρίζες μας έχουμε καιρό!


Λίγα λογία για αρχή, μέχρι να μπω στο πνεύμα.. και στη φάση της έμπνευσής!
Φορ ναου, σιερετουμεεεε